Mjesto održavanja

Grand Hotel Adriatic, Opatija
Maršala Tita 200, 51410 Opatija, Hrvatska

Opatija je nadaleko poznata kao jedno od vodećih kongresnih središta u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, a kongresni centar Grand Hotela Adriatic jedan je od njenih najistaknutijih lidera, s najdužom tradicijom kongresnog turizma u Hrvatskoj. 

Bogato iskustvo, znanje i tradicija u kombinaciji s jedinstvenim, kvalitetnim i modernim kapacitetima, čine kongresni centar Grand Hotela Adriatic idealnim mjestom za organizaciju kongresa, seminara te korporativnih i drugih događanja.

Ukupnog kapaciteta 1040 mjesta, u 8 moderno opremljenih, multifunkcionalnih dvorana, kongresni centar Adriatic zadovoljit će i najzahtjevnije potrebe organizatora. Osim jedinstvene amfiteatralne dvorane, koja može primiti do 550 osoba, a uključuje i veliki foajer koji se može koristiti i kao izložbeni prostor, kongresni centar sadrži i 7 dodatnih, modularnih konferencijskih dvorana, kapaciteta od 15 do 150 osoba.

Uz prekrasnu lokaciju i izvrsnu prometnu povezanost, kao i najmoderniju audio-vizualnu opremu te brojne sadržaje i usluge – kongresni centar Adriatic najbolji je odabir za organizaciju Vašeg kongresa, konferencije ili seminara te poslovnih i drugih događanja.

Grand Hotel Adriatic nalazi se na 5 minuta hoda od centra Opatije i na svega 50 metara iznad priobalne šetnice Lungomare.

Hotel je to s prestižnom poviješću i dugogodišnjom tradicijom, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge. Odsjednite u jednoj od naših 317 elegantno namještenih soba ili apartmana i uživajte u suvremenom luksuzu i neposrednoj blizini mora.

Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu!